Rólunk

Bemutatkozás

Az Ön Épülete a Mi Küldetésünk!

Minden vállalkozás, cég, közintézmény arculatának egyik legmeghatározóbb eleme, elsődleges fizikai megjelenése, ahol a tevékenységből érték teremtődik, ahol emberek és eszközeik munkájának gyümölcseként a termék megszületik, az ÉPÜLET.

Az előállított termék minősége – legyen szó kézzelfogható tárgyról vagy szellemi produktumról, szolgáltatásról – minden vállalkozás sikerének alapja. A termék minőségére elképzelhetetlenül sok tényező van hatással, de van egy, ami oly sok további tényezőt befolyásol, hogy kiemelkedik a többi közül, ez a termék megszületésének helye, az épület. Épületünk elhelyezkedése hatással van elérhetőségünkre, ha vevőink ránk találnak, ha termékeinket könnyen eljuttathatjuk vevőinkhez, ha a közelben elegendő számú megfelelően képzett munkaerőt találunk, azzal megalapoztuk vállalkozásunk sikerét. Az épület tájolása, a helyiségek elrendezése, a berendezés, a bútorok, a szociális helyiségek, a gépészeti és villamos rendszerek, az épületben elérhető szolgáltatások, mind-mind hatással vannak a termelés hatékonyságára, a dolgozók hangulatára, az energiafelhasználás és a munkavégzés hatékonyságára, közvetett és közvetlen módon a termék minőségére.

A Lajta Facility Kft több éves üzemeltetői tapasztalata, szakembereink hozzáértése a garancia, hogy épületét nálunk biztonságban tudhatja, a Lajta Facility törődik vele, vigyáz rá és karbantartja az épületüzemeltetési feladatok minden területére kiterjedően.